Wednesday, 3 August 2011

WINK WINK SAYA =)

HAH !!FIRSTLY Heyy korang nak tahu sape gurl niyy ?okay-II dia niey gurlfie saya!  cantik kan dia ?#MEMANG CANTIK PUN MYURLL# ouh haha ,aku sayang dia doe !! dia niey HOT kan.DIA NIEY ORANG CHINA !!first-II aku kenal dye ingat kan orang MELAYU,sekali orang china !! okay lha tu,nasib baik aku pandai CAKAP CHINA #poyo# haha,btw aku memang cintakan dye,aku janji doe,aku akan jage dia buad selama-lamanya,BABY <3 ! I LOVE YOU SO DAMN MUCH BABY ! I need you to be in self-I. I promise again, I will keep you forever <3.  i janji i tak akan tinggal kan you baby ! #MUAHHH BABY !! <3

No comments:

Post a Comment